4 Mart 2015 Çarşamba

8 Mart Kadınlar Günü Hediyesiz Olmaz

Her yıl kutlanan 8 mart dünya kadınlar günü (emekçi kadınlar günü ) birleşmiş milletler tarafından tanımlanmış bir gündür. Kadının gücü ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır. İlk olarak 1921 yılında kutlanmaya başlandı. O zamanlar asıl adı Emekçi Kadınlar Günü olarak tanımlanmıştı. 1975 yılında ise daha da  yaygın bir hale geldi ve sokaklarda kapalı alanlarda kutlanılmaya başlanıldı.  1977 de ise birleşmiş milletler tarafından "Dünya Kadınlar Günü" olarak anılmasını kabul etti.

Her yıl kadınlar tarafından özel bir gün olarak kutlanılan kadınlar günü eşitliğin, özgürlüğün, mutluluğun bir sembolü olarak sürdürülmesi mesajını veriyor.



Artık hemen hemen her erkeğin de 8 martı kutladığı bir toplum olmaya başladık. Aslında bir de erkekler günü olsa fena olmazdı.

Peki 8 Mart Kadınlar Günü için ne hediyeler alınır. Kadınlar günü hediyeleri , herkesin aklına gelebilecek hediyelerden ilki çiçek olmalıdır. Kadınlar çiçektir sözüyle yola çıkan her bayanın beklediği bir hediyedir. Tabi ki de bu işi gelenek gibi çıkar niyetine kullanan bayanlarımız da var pahalı hediyeler beklenildiği gün olarak bilirler.

Kadınlar günü hediyeleri arasında tatlı bir sürpriz yapılması o günün anlamına daha yakışmaz mı sizce. Alınan hediyenin kalıcı olması da bir avantajdır. Sevdiklerinize, arkadaşlarınıza armağan edebileceğiniz bir hediye.



8 mart kadınlar gününe hazırlanılmış bu hediye onlar için tatlı bir sürpriz olabilir. 16 Adet mabel marka sütlü çikolata üzerinde kadınlar gününüz kutlu olsun mesajı şık tasarımı ile yanında porselen kupa bardak ve üzerinde 8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun mesajı yer almaktadır. Sizce de tatlı değil mi ? Bu kişiye özel hediye, sizin hediyeniz üzerinde daha anlam taşımaktadır.

Hediyeyi alan kişi çikolataları ister yesin ister saklasın ama bu hediye hem sizin için hep hatırlanılması bir hediye olarak kalsın, hemde hediyeyi alan için kalıcı bir hediye olsun.




8 Mart Kadınlar Günü Hediyesiz Olmaz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder